Modellen opblaasbare spa bubbelbaden Accessoires Waterbehandeling advies Opblaasbare Spa Onderdelen


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Wat is het verschil tussen Spa, hottub, whirlpool, bubbelbad

Wanneer hebben we het over een Spa, hottub, whirlpool, bubbelbad baden?
Al deze baden hebben als doel u te laten genieten en ontspannen in een warm buiten bad. In de praktijk wordt hetzelfde product de ene keer genoemd als zijnde een spa, de andere keer als hottub

Hieronder hopen wij u uitleg te geven over wanneer we nu spreken over Spa, hottub, whirlpool baden, en waar al deze synoniemen vandaan komen..

 

Relux Spa Unique, de meest innovatieve Spa die bestaatSpa

Het woord "spa' heeft vele betekenissen, en is afkomstig van de latijnse woorden "Sanus Per Aqum", wat "gezondheid in het water" betekent
Daarnaast is de term Spa vaak een verzamelnaam dat gebruikt voor een kuuroord, waar geneeskrachtinge en ontspannende therapieen plaatsvinden, vaak gebonden aan een ligging met geneeskrachtige wateren. 

Als we spreken over het product 'Spa baden', hebben we over een warmwater bad, voorzien van massage waterstralen / jets en vaak een bubbel mechanisme. Doordat een Spa bad  een masserende werking heeft, wordt dit  in combinatie met warm water als relaxerend en spierontspannend ervaren, wat zeker ten goede komt van de algemene gezondheid van de mens.

In die optiek klopt de betekenis "gezondheid in het water'" zeker..

 

 

 


Wij hopen u met deze uitleg een beter beeld hebben gegeven in het woud van termen en synomiemen die gebruikt worden voor een Spa bad.

Mocht u op dit moment zich aan het orienteren zijn, en van plan zijn een Spa aan te schaffen,  kijk dan zeker ook op onze pagina met 10 punten waar u op moet letten bij aanschaf van een Spa bad...

Bent u geintresseerd in een Relux Spa bad? Dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen naar ons assortiment Spa baden en heeft u een bepaald model op het oog, kijk dan waar u de dichtsbijzijnde Relux dealer kan vinden.

Relux bied al een hoogwaardige Spa voor € 3451 euro.