Modellen opblaasbare spa bubbelbaden Accessoires Waterbehandeling advies Opblaasbare Spa Onderdelen


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Opblaasbare Spa Onderdelen

       


AquaPlezier Filter voor Aqua Spa Gspa Ospazia en overige modellen. Darlly SC803

Standaard spa filter afmetingen:

  • Diameter (cm): 10
  • Lengte (cm): 10 cm
  • Bovenzijde (cm): Closed
  • Onderzijde (cm): 7,0 MPT inw. Fijne schr.dr.
  • Filter oppervlakte (sq/ft):
meer informatie
Spa Filter Darlly sc827 / ipv S1 intex
Spa Filter Darlly SC827 verbeterde (S1 Intex) Afmetingen: 7 x 11 cm   De filter SC827 is een hoogwaardige filter. Deze filter is gemaakt van Reemay filterdoek. Dit filterdoek wordt  in bijna alle bekende merken gebruikt. Deze filterdoeken hebben een zeer goede hoge dichtheid welke zorgt voor een optimale filtratie.   De aansluiting van de SC827 is als volgt:   Soort bovenkant: 5 cm gat Soort onderkant: 5 cm gat   Geschikt voor de sp...
meer informatie
Intex S1 filter
Deze filters zijn geschikt voor de serie Pure SPA's van het merk Intex. Dit duo pak bestaat uit twee filter cartridges.
meer informatie
Mspa filter per stuk
Mspa Filter: Betere zuivering van het water en een langere levensduur. Hoogte: 10,5cm Diameter: 11,5cm Gebruik ook onze SWT chloorvrije waterbehandeling, beter voor uw bad, uw gezondheid en slechts 1 fles per jaar nodig. Zeer gebruiksvriendelijk en altijd perfecte waterkwaliteit zonder stank en irritatie van chloor.
meer informatie
Flowswitch
meer informatie
Aquaspatrafo
 Aquaspa Trafo (kan niet retour worden gestuurd)
meer informatie
Aquaspaprintplaat
 Aquaspa Circuitboard of printplaat   (kan niet retour gestuurd worden)  
meer informatie
Aquaspa slang
Aquaspa opblaas slang inclusief opzet stukjes
meer informatie
AQUASPAterugslgklep
Aquaspa terugslag klep voor lucht pomp/airjets
meer informatie
Aquaspa stekker
  Plug aardlekschakelaar 10mA 220V  Aquaspa (KAN NIET RETOUR WORDEN GESTUURD_
meer informatie
Drukmeter opblaasbare spa bubbelbad
Drukmeter voor de juiste spanning op uw opblaasbare spa bubbelbad verlengd de levensduur van uw opblaasbare spa bubbelbad  
meer informatie
Filter adapter van Mspa naar Reluxspa opblaasbare spa
Met deze filter adapter kunt u de filter van Relux Rspa gebruiken op uw Mspa opblaasbare spa. Het filter van ReluxSpa heeft een degelijke schroefdraad bevestiging. Installatie is heel eenvoudig. Schroef losdraaien kapje verwijderen en de adapter(donker grijze onderdeel op de foto) monteren met de meegeleverde langere schroef.
meer informatie
Reluxspa filterpomp
De filterpomp zorgt voor circulatie om het water te zuiveren met behulp van cartridge filter. Daarnaast is de circulatiepomp nodig bij het verwarmen van het water in uw opblaas spa. Pomp is inclusief temp.sensor   (kan niet retour gestuurd worden)
meer informatie
Aquaspa luchtpomp opblaas spa
De Luchtpomp is ingebouwd in de technische unit van uw Rspa opblaas spa, het geheel is verwerkt in de wand van uw bad. De pomp dient voor het bubbelsysteem en tevens de voor het opblazen van de blaasbare spa. (kan niet retour worden gestuurd)
meer informatie
AquaSpa reparatie plakset opblaas spa
Gebruik voor reparatie de originele reparatie set voor uw opblaasbare spa. Deze plak set is speciaal voor de Rspa met dezelfde kleur materiaal als uw opblaasbare spa en maakt onzichtbare reparatie mogelijk. Inclusief lijm en PVC liner.   Prijs is incl.verzendkosten voor alleen de reparatie set
meer informatie
Bedieningspaneel incl besturing
Bedieningspaneel opblaas spa compleet met computer voor uw opblaasbare spa. (nieuwe versie gaat circulatie pomp niet uit na verwarmen dit voor betere warmte verdeling in de spa) (kan niet retour gestuurd worden)
meer informatie
Verwarmingselement opblaasbare AquaSpa
Vervangings element voor de verwarming opblaasbare spa. dubbel cross uitvoering. (kan niet retour worden gestuurd)
meer informatie
Reparatie set opblaas spa Universeel
  De reparatiekit bestaat uit een stukje pvc reparatiemateriaal en een kleine tube lijm. Zo heeft u alles in huis om een eventueel gaatje in uw opblaaspa te dichten
meer informatie
       
Opblaasbare Spa Onderdelen

Alle opblaasbare Spa onderdelen zijn los leverbaar voor uw opblaasbare spa zodat u jaren lang kan blijven genieten. De versleten onderdelen kunnen eenvoudig worden vervangen.

U kunt de onderdelen zelf bestellen of gebruik maken van onze service en uw opblaasbare spa op sturen naar onze reparatie afdeling waar vakkundige reparateurs ervoor zorgen dat uw bad goed en veilig onderhouden en gerepareerd wordt.