Modellen opblaasbare spa bubbelbaden Accessoires Waterbehandeling advies Opblaasbare Spa Onderdelen


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Gratis uitproberen

Bij de keuze van een spa komen veel dingen bij kijken, waarbij heel belangrijk is: de zit- en lighouding.

Dit kan voor ieder mens anders aanvoelen. Wij adviseren u voor de aanschaf van een Spa, ongeacht waar u deze koopt, de spa eerst goed uit te proberen. Hiermee bedoelen we dus niet 2 minuutjes in een leeg bad in de showroom van de dealer, maar gevuld met water, precies zoals u het thuis ook zou gebruiken.

U weet meteen of de zithouding voor u prettig is, maar ook hoe de waterjets presteren, en voorkomt u nare verrassingen als blijkt dat uw keuze naderhand enorm veel lawaai blijkt te produceren.

Bij Aquaplezier begrijpen we dit als geen ander.. Wij nodigen u, en uw familie, dan ook graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvende bubbelsessie. U mag alle aanwezige spa modellen uitproberen, een duikje nemen in het zwembad nemen, of daarna uitzweten in één van onze sauna's. 

Hoe gaat het gratis bubbelbaden in zijn werk?

De duur van een testsessie bepaalt U zelf, dit kan variëren van circa 1 tot 3 uur. Het testen gebeurt buiten de openingstijden en kan alleen op afspraak bijvoorkeur op een door de weekse avond vanaf 17.00 tot uiterlijk 22.00 uur. Na uitleg kunt U ongestoord alles uitproberen en ervaren hoe geweldig het is.

Na afloop vernemen wij graag hoe u het heeft ervaren.

Handig om te weten:
-Per persoon 2 handdoeken meenemen, 1 voor gebruik in sauna en 1 om af te drogen
-het dragen van zwemkleding is niet verplicht, bij gebruik van zwemkleding graag vooraf thuis te spoelen met schoon water omdat zeep resten die zijn achter gebleven na het wassen schuim kunnen veroorzaken in een spa.
-Eten en drinken is niet toegestaan in sauna, zwembad of spa dit ivm hygiëne. Eten en drinken kunt u aan de bar, wij zorgen dat er voor u drinken en hapjes aanwezig zijn. Zelf meenemen mag natuurlijk ook.

Wij wensen u veel plezier en hopen dat het een positieve invloed heeft bij het maken van de juiste keuze.

Als u de hieronder vermelde gegevens invuld en naar ons emailt dan sturen wij u een bevestiging terug, als u binnen enkele dagen geen bevestiging heeft ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw aanvraag nogmaals te sturen. (Meestal ontvangt u binnen 24 uur een reactie.)

 

 

Afspraak probeer sessie

Afspraak probeer sessie